Medlemsbrev 2021

Årsmöte och Gullinpriskonsert 7 dec

Även om pandemin inte är över börjar tillvaron så sakteliga återgå till det normala. Det innebär att vi i Lars Gullin Sällskapet äntligen kan träffas på ett årsmöte och det gör vi på Fasching – Kungsgatan 63, Stockholm – tisdagen 7 december kl 17. Årsmöteshandlingar delas ut vid mötet.

Efter årsmötet bjuder vi på en drink och därefter blir det möjligt att äta en bit mat innan kvällens Gullinpriskonsert tar vid. Den börjar klockan 20 och i samband med den delar vi ut 2020 och 2021 års Gullinpris till Fredrik Ljungkvist respektive Fredrik Lindborg. Tillsammans med Jan Allan, Georg Riedel, Martin Sjöstedt och Daniel Fredriksson kommer pristagarna att bjuda på en konsert som lovar att bli något extra. För årsmötesdeltagarna bjuder Lars Gullin Sällskapet på entréavgiften.

I år kan vi erbjuda en verkligt värdefull medlemsgåva till våra fullbetalande medlemmar, nämligen Jan Bruérs nyligen publicerade bok om Lars Gullin utgiven på Bo Ejebys förlag. Jan Bruér – för övrigt en av initiativtagarna till bildandet av Lars Gullin Sällskapet – är vår kanske främsta kännare av Lars Gullin och hans musik. Boken är mycket läsvärd, den är utförlig, initierad, välskriven och innehåller mängder av foton och annan dokumentation. Du som kommer till årsmötet får ett exemplar och till övriga medlemmar skickar vi boken senare.

Vi behöver nya medlemmar och för att få fler att inse värdet av att vara medlem i Lars Gullin Sällskapet kommer även nya medlemmar att få Gullinboken. Så tipsa gärna vänner och bekanta som ännu inte är medlemmar i Sällskapet att de kan få boken om de blir medlemmar före 15 december 2021 och om man blir medlem före 30 november kan man även delta i årsmötet. För att bli medlem betalar man 200 kr – för övriga familjemedlemmar och studerande under 30 år är avgiften 100 kr – till plusgirokonto 370426-9. Besök gärna vår hemsida www.gullin.net och du är också välkommen till vår livaktiga Facebookgrupp Lars Gullin Sällskapet.

Vi ber dig som kommer till årsmötet att senast 30 november meddela det till Sällskapets kassör Torbjörn Sundquist – ”nils.torbjörn.sundquist@gmail.com” eller tel 0708 824650. Då behöver du inte betala entréavgift och du får den fina medlemsgåvan.

Tider 7 dec Fasching

17                  Årsmöte

17:45              Drink

18                  Middag (mat och dryck beställs på plats)

20                  Gullinpriskonsert

                      Gullinpristagarna Fredrik Ljungkvist och Fredrik Lindborg saxofoner

Jan Allan trumpet

Georg Riedel bas

Martin Sjöstedt piano och bas

Daniel Fredriksson trummor

Lars-Olof Naessén

Ordförande i Lars Gullin Sällskapet

Verifierad av ExactMetrics